Są tu sprzedawcy Volkswagenów ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • d_woj
    Drive
    • 2011
    • 68

Zamieszczone przez leonn
    jaka jest ważność oleju?
    dla zwykłego oleju - nie otwieranego to okres 4-5 max lat dla olejów estrowych to okres 2-3 max lat. Wszystko zależy oczywiście od warunków przechowywania oleju.
    Zamieszczone przez leonn
    data produkcji oleju jest z maja 2012
    spokojnie możesz kupić.

Zamieszczone przez obloz
    nasze krajowe karty charakterystyk są z 2009r
    na polski serwer nawet nie patrz. Jak kiedys się dowiadywałem (patrz poprzedni watek) to serwer PL nie miał połączenia z serwerem statoillubricants.com do tego, tak jak piszesz - stare karty nie zaktualizowane.

...ale bałagan mają w Statoil :evil: - karty PDS na jednym serwerze - głównym zmieszane - w jednej części "stare z 2011 a dalej nowe z 2012 ... Swoją drogą ciekawe co zmienili w składzie oleju. Głównie chodzi mi o karty SDS i V 0W/30 czy dalej została polyalfaolefina > 60%

Zamieszczone przez obloz
    Sam się zastanawiam nad zalaniem do swojego Chevroleta Epica tego "zwykłego" 5w-40 - do LPG powinien się sprawdzić.
    ---> http://allegro.pl/olej-syntetyczny-s...974636115.html ten napewno się sprawdzi. W tej cenie LazerWay to dobry wybór. Jeżeli nie jeździłeś na Statoil to zalej - będziesz zadowolony :wink:

Zamieszczone przez obloz
    po temp. płynięcia oleju tylko mogę domyślać się, że jest w tym oleju troche PAO
    temperaturę płynięcia oleju mozna poprawić dodatkami. Na PAO nie licz w tym produkcie. Jeżeli już to jeszcze LazerWay LL 5W/30 ma > 30% PAO.
  • loyd
    RS
    • 2010
    • 2342

Chyba będę kupował passata w tedeiku (o zgrozo :shock: :shock: ) i stąd moje pytanko.

Jest tu ktoś kto potrafi zrobić cuda z ceną z konfiguratora ??

Komentarz

• Mihau
      RS
      • 2009
      • 7460
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

loyd, napisz do jaczak1
      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

Pracuję...